Categories: Noticias

by Alicia Castejon

Share

Categories: Noticias

by Alicia Castejon

Share

Des de Moherclima, ens plau compartir una notícia emocionant que ens fa sentir molt orgullosos.

Moherclima, com a patrocinador de l’equip absolut del Cornellà Atlètic, volem destacar l’èxit extraordinari que el club ha aconseguit recentment, una fita que quedarà marcada a la història del club i a la ciutat de Cornellà de Llobregat.

Fita històrica

L’equip femení recentment va aconseguir l’ascens a Divisió d’Honor després de proclamar-se primeres a la final de títol Lliga Iberdrola a Castelló. Aquesta victòria no només és un testimoni de l’excel·lència esportiva, sinó també de la determinació, el coratge i el treball en equip que defineixen al club.

Al mateix temps, l’equip masculí va brillar amb una actuació excepcional, assegurant la seva plaça a Divisió d’Honor, liderant el seu grup a la final de permanència Lliga Joma a Serrahima.

Amb aquests èxits, el Cornellà Atlètic continua demostrant la seva força i competitivitat en el panorama esportiu nacional. El proper any, tots dos equips competiran entre els millors clubs d’Espanya a Divisió d’Honor, portant l’esperit de la ciutat de Cornellà de Llobregat al més alt nivell esportiu.

 

Agraïment als membres del club

Volem expressar el nostre agraïment a totes i tots els membres del Cornellà Atlètic per la seva dedicació i esforç a cada competició. El vostre èxit no només ens fa sentir orgullosos com a patrocinadors, sinó que també ens inspira a continuar donant suport a l’esport local i al creixement del club.

 

Celebrant els valors compartits entre Moherclima i el Cornellà Atlètic: 

Moherclima, com a empresa i patrocinadors del Cornellà Atlètic, celebrem els valors que defineixen tant a tots i totes les atletes del Cornellà Atlètic com la nostra pròpia empresa: l’esforç, la superació personal i la persistència.

Aquests valors no només són la base del nostre treball diari, sinó també l’essència de cada atleta del Cornellà Atlètic. Persones que no només competeixen, sinó que viuen i respiren l’esport amb una passió que els impulsa a superar-se a si mateixos dia rere dia.

Però, si hi ha una paraula que realment defineix al Cornellà Atlètic, aquesta és FAMÍLIA; una comunitat de persones que comparteixen una passió per l’esport i que s’ajuden mútuament a aconseguir els seus objectius. Això és exactament el que l’equip Moherclima volem promoure: un entorn de suport i col·laboració que ajuda a les persones créixer i a assolir els seus somnis.

Compromís de Moherclima

Estem orgullosos de ser part d’aquesta fita històrica en la qual el Cornellà Atlètic escriu un nou capítol a la seva història. Des de Moherclima continuarem donant suport als atletes en aquest camí, i continuarem compromesos a fer créixer l’esport local i a celebrar els èxits i assoliments futurs de tota la família del Cornellà Atlètic.

 

Para más información, nos encontrarás en:
Travessera de Les Corts, 310 – Barcelona
Muralla del Carme, 14 – Manresa
Telf: 93 490 96 45

 

Related Posts