Categories: Noticias

by Mónica Vera

Share

Categories: Noticias

by Mónica Vera

Share

Moherclima, líder de climatització, s’enorgulleix d’anunciar la seva col·laboració com un dels patrocinadors destacats en la 42a edició de la Cursa Popular ‘Ciutat de Cornellà’ en el tram de 10 km Femení. Aquest esdeveniment esportiu, organitzat pel Cornellà Atlètic en col·laboració amb l’Ajuntament de Cornellà (L’Ajuntament de Cornellà), es va dur a terme diumenge passat, 29 d’octubre 2023.

En representació de Moherclima, va assistir Elisabet Xargay, qui va tenir l’honor de lliurar el 2n Premi a l’Atleta Guanyadora –TRINI – L´Eli va donar l’enhorabona amb entusiasme a la guanyadora i va destacar la importància de donar suport a iniciatives esportives que promoguin el benestar i la solidaritat en la comunitat.

Cal destacar que aquest esdeveniment és totalment solidari i que tots els beneficis generats per les inscripcions es destinen directament al projecte de col·laboració «La de Deu«, coordinat pel Cornellà Atlètic. Aquest projecte té com a objectiu proporcionar ajuda a través de l’organització d’activitats esportives i la concessió de beques per a l’alumnat de la Fundació El Llindar. Aquesta fundació es dedica a oferir una Segona Oportunitat educativa a joves de la nostra ciutat, promovent un enfocament educatiu innovador i transformador.

La Cursa Popular ‘Ciutat de Cornellà’ busca promoure l’esport entre persones de totes les edats i capacitats, fomentant l’activitat física i la convivència. Aquests són valors que l’equip de Moherclima comparteix i secunda amb entusiasme.

L’esdeveniment va congregar a milers de persones que, amb un esperit col·laboratiu i solidari, van secundar de diferents formes als atletes inscrits, amb una fi altruista i d’ajuda a la causa.

Volem expressar el nostre més sincer agraïment a Pol Belinchón, Alicia Castejón i a l’equip de Voluntaris que des de l´àrea d’avituallament van brindar la seva valuosa ajuda als esportistes, proporcionant ampolles d’aigua i assegurant que tots/es estiguessin ben hidratats/des durant la competició.

Així mateix, estenem un agraïment especial a la família del Cornellà Atlètic i a l’Ajuntament de Cornellà pel seu ardu treball i esforç en l’organització d’aquest esdeveniment esportiu que reuneix la comunitat local en un esperit d’unitat i solidaritat.

En Moherclima, reafirmem el nostre compromís amb el benestar de la comunitat i el foment de l’esperit esportiu. Estem encantats d’haver estat part de la Cursa Popular ‘Ciutat de Cornellà’ i esperem continuar col·laborant en projectes que contribueixin al desenvolupament de la nostra ciutat i al creixement dels seus joves talents.

 

L’enhorabona a tots els corredors i corredores i a totes les persones que han participat !! Fins l´any vinent.

 

Per a obtenir més informació sobre Moherclima, si us plau,  podeu posar-vos en contacte  amb nosaltres en el Tel. 93 490 96 45 o visitar la nostre web www.moherclima.com

 

 

Related Posts